Be inspired!
Bel voor een inspirerend advies! 0180 - 55 34 55

Inspiratie opdoen....

Goede ideeën liggen vaak letterlijk op straat maar komen niet zomaar aanwaaien!

De beste ideeën borrelen vaak op wanneer u net iets anders doet of ergens anders bent. U bent dan letterlijk in een ander patroon. Dat is precies waar wij van BrainStorm op Locatie veelvuldig gebruik van maken.

Wilt u een dagje brainstormen met uw sales team om de nieuwe verkoopstrategie te bepalen? Of met de marketingafdeling om effectieve campagnes te ontwikkelen? Of als management om de toekomstige bedrijfsdoelstellingen te bepalen? En wat dacht u van een roadshow met uw (toekomstige) klanten of relaties als onderdeel van een productintroductie of nieuw samenwerkingsverband. De mogelijkheden met BrainStorm op Locatie reiken verder dan de horizon!

'De zoektocht naar nieuwe ideeën is maakbaar. Het volstaat echter niet met achterover leunen en wachten tot er zich een nieuwe ingeving voordoet. Creatief denken is hard werken, maar het resultaat is energiegevend!' - Larry Köster.

Hieronder in ons Blog bieden we u actuele inspiratie; van locaties, werkvormen, tot nieuwe concepten.
Inspiratie om uw blik op de wereld te verruimen.


Posted by: In: Inspiratie 22 mrt 2013 0 comments

logoBSoL

 

 

 

 

 

Na het succes van de BrainStormBus en de veelvuldige ervaring in het begeleiden van brainstormsessies, hebben wij onze diensten verder uitgebreid.  In de toekomst willen wij u via dit blog op onze site blijvend inspireren bij uw zoektocht naar vernieuwende ideeën. Dat zullen we doen door het aanreiken van methodieken, maar ook door inspirerende succes-stories te delen.

Be Inspired!

Eigen werkplek vaak niet inspirerend

Een onderzoek van technologiebedrijf HP heeft uitgewezen dat bijna de helft van de Nederlandse werknemers uit het midden- en kleinbedrijf zich op kantoor inspiratieloos voelt. De meeste werknemers zouden hun beste ideeën buiten werktijd opdoen. Volgens de onderzoekers, die 1500 geënquêteerden vroegen naar werken en besluitvorming, krijgen de meeste Nederlanders inspiratie onderweg naar huis (31 %), in de weekenden (31%) en op vakantie (10%). Volgens de onderzoekers zijn veel werkplekken ongeschikt om tot nieuwe inzichten te komen.