Be inspired!
Bel voor een inspirerend advies! 0180 - 55 34 55

...de BrainStormBus...

... en een professionele facilitator!

Neem een inspirerende omgeving...

De BrainStormBus

Wilt u weg van de snelweg? Weg van de gebaande paden? De BrainStormBus biedt u die mogelijkheid.
De facilitator is uw reisleider. Hij neemt u mee, leidt u af en brengt u tenslotte weer back to business!

Waar wilt u heen, het strand, het bos of toch gewoon de stad?
In de BrainStormBus gaat u op zoek naar inspiratie daar waar u wilt. De bus is geheel zelfvoorzienend en is zo de perfecte uitvalsbasis voor een dag vol vernieuwende ideeën.

Wacht niet langer en ga op zoek naar inspiratie!

Op weg met de BrainStormBus

Uw reisgenoten kiest u helemaal zelf. Wilt u een dagje brainstormen met uw sales team om de nieuwe verkoopstrategie te bepalen? Of met de marketingafdeling om effectieve campagnes te ontwikkelen? Of als management om de toekomstige bedrijfsdoelstellingen te bepalen? En wat dacht u van een roadshow met uw (toekomstige) klanten of relaties als onderdeel van een productintroductie of nieuw samenwerkingsverband.

De mogelijkheden met de BrainStormBus© reiken verder dan de horizon!

Reistijd = werktijd!

Dankzij de BrainStormBus© kunt u onderweg al aan de slag. Dus geen verloren tijd en de afstand of reistijd vormt niet langer een belemmering in het proces.

De BrainStormBus© is volledig ingericht en uitgerust om onderweg en op locatie volwaardig stand alone te kunnen functioneren. De bus is zelfvoorzienend op het gebied van elektra, verwarming, airco en keukenvoorziening.

Naast deze technische basisvoorzieningen beschikt het voertuig over een stijlvol en functioneel interieur met werkplekken, vergadertafel, audiovisuele voorzieningen, interieurverlichting en zelfs draadloos internet via WIFI UMTS.